петък, 2 юли 2010 г.

Изкривени рокли

  
Tomato Dress

   Ммм.. Лятото мирише на градински домати, стръкче босилек, плоча моцарела иии мацка, облечена по този начин. Браво на момичето за оригиналната и стилна премяна, която е избрало, и за скромността, с която навива кичур около пръста си. Пък и работно - с лопата в ръка по време на най-силните юлски жеги.









Butterfly Dress

   Намек за детска нежност, скромност и неподправена невинност, идващи от  Lily Collins, нагиздена в булченска рокля на ревю за сватбени одежди. И то представена в Мадрид, където испанките са известни не с друго, а с буйния си, закачлив нрав.







Cake Dress

   В момента, в който я съзрях, с умиление си спомних за Круела де Вил в "102 Далматинци". В една от финалните сцени злата любителка на кучешки кожи, беше изпържена от самите кутрета. Трябва да се признае обаче, че тъмнокожата красавица, съчетана с тортоподобната рокля е        
примамливо апетитна комбинация.




Winnie the Pooh

   Тази двойка явно много си пада по филма за пухкавия ценител на пчелен мед, щом и двамата са се издокарали така на собствения си  абитуриентски бал. Сигурно и те като булката по-горе искат да скъсат с безгрижната част от живота си, навличайки дрехи, които  запаметяват детските им идеали.








Condom Dress

   Обществото често говори за непланирани деца, аборти и нежелана бременност. Сега разбирам защо. Защото хората вместо да използват презервативите по предназначение, си правят рокли с тях. И най-нагло се подсмихват, демонстрирайки очевидната си  нехайност за неочакваните потомци на себе си и  другите. ☺


Няма коментари: